Decorbouw.

Op zoek naar een decorontwerper die uw unieke decorstukken, blitse blikvangers en sprekende showelementen kan realiseren? Plug n’ Play werkt creatieve concepten en structuren uit voor reclamespots, tv en filmdecor, modeshows, fotoshoots, pretparken, etc. Als ervaren decorbouwer is geen enkel idee te gek voor ons.

OP ZOEK NAAR CREATIEVE & KWALITATIEVE DECORSTUKKEN?

Decorstukken zijn vaak speels, creatief en kleurrijk, maar moeten tegelijk ook licht, duurzaam, hanteerbaar én betaalbaar zijn. Dat is net de sterkte van Plug n’ Play. We starten met een moodboard, creëren een look & feel die perfect aansluit bij uw idee en houden het budget strak in de gaten zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

EEN LEVENSGROOT OSCAR BEELD OF EEN IENIEMIENIE PADDENSTOEL?

Er is geen idee gek genoeg voor het Plug n’ Play team, want wij houden wel van een pittige uitdaging. Voor de productie van decors en decorstukken laten wij onze ervaring en expertise spreken en schakelen we onze high-end machines in. Wij werken met kwalitatieve materialen en staan bekend voor onze feilloze afwerking met de puntjes op de i.

Waarvoor kan u ons bellen?

  • Ontwerp, design, productie en montage van decors
  • Afzonderlijke decorstukken, 3d objecten, blow-ups
  • Reproductie standbeelden, exclusieve sculpturen en vitrinestukken maken
  • 3D foam, 3D reclame, structuren voor videomapping
  • Voor diverse sectoren: film, tv, reclame, modeshow, evenementen, fotoshoot, showroom, etalages, tentoonstellingen, standbeelden, musea, pretparken
  • Schilderen, airbrushen, coaten, spuiten van 3d objecten
  • Uw wilde ideeën te pitchen…

Waarom kiezen voor plug n' play?

Plug n’ Play heeft als decorbouwer een uitstekende reputatie opgebouwd als “meedenkende partner, een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding en een professionele service”.

Dit is wat onze klanten van ons zeggen en daar zijn we dan ook bijzonder fier op! Wij hebben alle knowhow in huis om technisch complexe 3d objecten te realiseren, maar kunnen even goed helemaal los gaan om kleinere event decoraties te maken.

Onze realisaties

Bent u benieuwd naar wat wij in het verleden hebben kunnen realiseren? Bekijk hier enkele van onze gerealiseerde projecten en laat je inspireren!

meer projecten
^