Brand
Activation
& Sampling.

Zoekt u een originele manier om consumenten te laten kennismaken met uw product? Wilt u een buzz creëren dat een ware hype wordt? Samen willen wij ervoor zorgen dat u de nodige brand awareness krijgt die u verdiend. Ontdek hier wat Plug n' Play voor u kan betekenen.

WIJ PLAATSEN UW MERK IN DE SPOTLIGHTS!

Hoe kan u uw consumenten op een originele manier laten kennismaken met uw product? Zet in op horen, voelen, zien, proeven en ruiken! Gebruik de 5 zintuigen om uw doelpubliek te prikkelen en warm te maken voor uw dienst of product. Plug n’ Play is uw rechterhand en levert promotie- en pos materiaal op maat en zorgt voor mobiele oplossingen voor een actieve presentatie van uw merk.

LET’S TALK ABOUT YOUR PRODUCTS!

Krachtlijnen uittekenen voor een merkactivatie is een belangrijke voorwaarde om te bouwen aan de identiteit van uw merk. U brengt uw product actief naar uw doelgroep via sampling en promoties en Plug n’ Play zorgt voor de volledige omkadering met attractieve banners, sprekende displays, 3D blow ups, bestickering enz.

LET’S TAKE A RIDE ON THE WILD SIDE!

Origineel vervoersmiddel nodig? Slechts één adres: Plug n’ Play is gespecialiseerd in het maken van mobiele displays, promowagens, promobikes, gepersonaliseerde bakfietsen, billboards, toffe koelwagens, foodtrucks, omgebouwde go carts & long boards… ow yes, Plug n’ Play stuurt uw promoteam de weg op in een te gek vervoermiddel.

Waarvoor kan u ons bellen?

  • Promowagens en promobikes (bakfietsen) inrichten
  • Ombouwen van sampling rugzakken, go carts, long boards, …
  • Bestickering billboards, stoepborden, sandwichborden
  • Personaliseren van sampling trucks, foodtrucks, promotievoertuigen, …
  • 3D letters, logo’s, producten monteren op wagens, aanhangwagens, ...
  • Mobiele displays en standen voor sampling & tasting
  • Uw wilde ideeën te pitchen…

Waarom kiezen voor plug n' play?

Onze Plug n’ Play vakmannen werken hands-on met oog voor detail en een sterke focus op resultaat. Wij zijn gekend voor onze technisch verfijnde productie met respect voor strikte deadlines en het vooropgesteld budget. Bovendien zijn onze afgeleverde producten stuk voor stuk duurzaam en flexibel inzetbaar. Plug n’ Play bindt mensen aan uw merk!

Onze realisaties

Bent u benieuwd naar wat wij in het verleden hebben kunnen realiseren? Bekijk hier enkele van onze gerealiseerde projecten en laat je inspireren!

meer projecten
^