Container Ombouw.

Bent u op zoek naar een container voor uw festival of evenement? Wilt u een container huren, kopen of laten inrichten? Plug n' Play helpt u graag met het realiseren van een out-of-the-box stand ontwerp voor uw event. Ontdek hier wat Plug n' Play voor u kan betekenen.

CONTAINER HUREN, KOPEN EN INRICHTEN VOOR EVENTS?

Heeft u een geweldig idee om op een festival of outdoor evenement een pop-up container te zetten met een oester-, champagne- of koffiebar of een pop-up frietkraam met alles erop en eraan of een out-of-the-box promostand voor uw bedrijf? Plug n’ Play heeft mobiele containers in de aanbieding voor festivals, bedrijven, beurzen, horeca, events, roadshows, pop-up shops, enz.

WIJ MAKEN VAN UW CONTAINER EEN PARELTJE!

Van kant-en-klare zeecontainers tot custom-made exemplaren met een specifieke aankleding, onze klanten kunnen kiezen uit verschillende beschikbare modellen. Plug n’ Play werkt samen met Mo-Systeme, een Duits architectenbureau dat kwalitatieve pop-up containers aanbiedt in verschillende groottes die uitermate geschikt zijn voor roadshows, events, festivals, citymarketing en beurzen.

EEN STRAKKE VIP CONTAINER OF EEN FLASHY POP-UP?

Wij zijn oprecht geïnteresseerd in uw ideeën en wij verven, spuiten, kleuren, bestickeren en bekleden de pop-up container zodat hij volledig past bij uw activiteit en branding. Verlichting, geluid of LED schermen integreren? Een koelinstallatie of een rookmachine inbouwen? Plug n’ Play zorgt voor de volledige ombouw en inrichting van de container met – indien nodig – water en elektriciteitsvoorzieningen en ingebouwde keukentoestellen.

Waarvoor kan u ons bellen?

  • Omgebouwde en modulaire containers voor binnen- en buiten gebruik
  • Verfijnde afwerking in allerlei materialen (hout, plexi, staal, dibond, …)
  • Advies rond herbruikbare en duurzame container oplossingen
  • Stand-alone modellen of containers stapelen
  • Design en inrichting die volledig aansluit bij activiteit (branding)
  • Snelle set-up en installatie van elke container
  • Verlichting, stopcontacten, geluid en LED scherm installeren
  • Stevige, afsluitbare, inbraakwerende en eenvoudig te bedienen units
  • Montage, vervoer en stockage van de container
  • Uw wilde ideeën te pitchen…

Waarom kiezen voor plug n' play?

Plug n’ Play is niet aan z’n proefstuk toe. Wij hebben enkele mooie voorbeelden gerealiseerd van mobiele event containers voor events en festivals. Wij denken mee over het design, zorgen voor de inrichting, installatie, transport en indien gewenst ook de stockage. Als mooie surplus zijn we ook het aanspreekpunt voor onderhoud en herstellingen.

Onze realisaties

Bent u benieuwd naar wat wij in het verleden hebben kunnen realiseren? Bekijk hier enkele van onze gerealiseerde projecten en laat je inspireren!

meer projecten
^