Museum & Expo's.

Bent u op zoek naar een decorontwerper voor uw museum of tentoonstelling? Plug n’ Play analyseert de ruimte tot in het kleinste detail en overloopt uw wensen en ideeën om met een creatieve en technische inkijk op zoek te gaan naar een manier om de inhoudelijke boodschap te versterken door de ruimtelijke presentatie.

ZOEKT U DECORSTUKKEN VOOR EEN TENTOONSTELLING?

Plug n’ Play analyseert de museum- of tentoonstellingsruimte tot in het kleinste detail en overloopt uw wensen en ideeën. Wij zijn uw meedenkende partner om de vertaalslag te maken tussen de inhoudelijke boodschap en de ruimtelijke presentatie. Onze vakspecialisten bekijken uw ideeën vanuit een productiestandpunt en gaan met een creatieve en technische blik aan de slag.

STAP IN DE WERELD VAN DE DIGITALE SNUFJES!

Breng uw decors of decorstukken tot leven door nieuwe en innoverende technieken te integreren, zoals audiovisuele ondersteuning, multimedia of LED verlichting. Creëer een extra dimensie door originele constructies op poten te zetten of investeer in eyecatchers en modulaire installaties die snel opgebouwd en afgebroken kunnen worden.

WAAROM KIEZEN VOOR PLUG N' PLAY?

Het Plug n’ Play team heeft de ervaring, de expertise en ook de creativiteit om uw museum of tentoonstelling naar een hoger niveau te tillen. Bovendien is de productie in volledig eigen beheer en zorgen wij voor een installatie met een verfijnde afwerking. We leveren enkel kwalitatief materiaal dat geschikt is voor langdurig en intensief gebruik. Plug n’ Play, dat is werken met vakmanschap!

WAARVOOR KAN U PLUG ’N PLAY BELLEN?

  • Meubels en decorstukken ontwikkelen, produceren en installeren
  • Specifiek vast of los meubilair aangepast aan de ruimte (banken, kasten, …)
  • Constructies op poten zetten in allerlei materialen (hout, metaal, plexi, dibond, …)
  • 3D realisaties van voorwerpen, mensen, dieren, logo’s, letters, …
  • Inwerken van touchscreen, projectiewand, ipad, tv’s, structuren voor videomapping, ...
  • Uitwerken van standaard en originele informatiezuilen
  • Stoorzenders in ruimte op een creatieve manier wegwerken

Onze realisaties

Bent u benieuwd naar wat wij in het verleden hebben kunnen realiseren? Bekijk hier enkele van onze gerealiseerde projecten en laat je inspireren!

meer projecten
^