Festival stands.

Heeft u een stand, foodtruck of container nodig voor een festival of outdoor evenement? Wilt u van uw stand ontwerp de eyecatcher van de festivalweide maken? Yes! Plug n’ Play verzorgt al uw outdoor standen en is uw sparringpartner om creatief na te denken over uw originele event ideeën.

FESTIVALSTAND, FOODTRUCK OF OUTDOOR STAND KOPEN OF HUREN?

Heeft u een stand, foodtruck of container nodig voor een festival of outdoor evenement? Mag het wat meer zijn dan een simpele tent of een losse spandoek? Yes! Plug n’ Play verzorgt al uw outdoor standen en is uw sparringpartner om creatief na te denken over uw originele event ideeën. We werken graag mee een concept uit dat indruk maakt, maar tegelijk haalbaar is qua budget, productie en plaatsing.

DESIGN? CHECK! KLAAR VOOR ACTIE!

Wanneer uw plannen groen licht krijgen en de prijsafspraken helder zijn, duikt Plug n’ Play het atelier in. We vertrekken van een bestaande container, basisstructuur of foodtruck die we personaliseren of we beginnen van scratch uw stand op te bouwen. Een container inrichten als VIP champagnebar, een tent transformeren tot een typisch bruin café of een stelling inkleden tot een stijlvolle stage, onze vakspecialisten gaan geen enkele uitdaging uit de weg!

WAAROM KIEZEN VOOR PLUG N' PLAY?

Voor onze 360° aanpak, onze out-of-the-box benadering én voor onze technische capaciteiten want wij maken alles zelf (ow yes!) in ons atelier in Rumst. Wij staan met plezier in voor de productie, montage en installatie van uw foodtruck, festival- of event stand. En wanneer u zelf na uw evenement volledig uitgeteld bent, zorgen wij voor de afbouw, het vervoer, de stockage, het onderhoud en de herstellingen. Let’s do this together!

Waarvoor kan u ons bellen?

  • Productie van festivalstanden en outdoor event standen
  • Inrichten, personaliseren festivalstand, foodtruck, event standen
  • Aankleding eetstanden, containers, stellingen voor festivals en events
  • Verven, lakken, coaten, bestickering, belettering, schilderen, belichting
  • 3D logo’s en letters, blowups, spandoeken, full colour panelen, …
  • Productie, inrichting, transport, opbouw, afbraak en stockage standen
  • Uitwerken design & concept met hoogwaardige materialen
  • Logistieke en technische oplossingen voor elke vraag
  • Uw wilde ideeën te pitchen…

Onze realisaties

Bent u benieuwd naar wat wij in het verleden hebben kunnen realiseren? Bekijk hier enkele van onze gerealiseerde projecten en laat je inspireren!

meer projecten
^