3D Objecten & Letters.

Op zoek naar een onvervalste 3D blow-up of eyecatcher voor uw bedrijf of evenement? Zoekt u een 3D producent om uw decorstukken of kunstwerken tot leven te brengen? Wat dacht u van levensgrote 3D letters of een 3D logo?

Dan bent u bij Plug n' Play aan het juiste adres!
Wij maken 3D-art & blow-ups.

100% Custom made

Plug n' Play werkt 100% op maat en is oprecht geïnteresseerd in al uw 3D wensen. We zijn een betrokken partner tijdens het hele proces, van creatief ontwerp tot een piekfijne afwerking. Elk 3D design is gemaakt van licht, stevig en volumineus EPS materiaal. Met in-house expertise snijden, frezen en monteren we piepschuim in de juiste 3D vorm. Qua afwerking zijn er verschillende opties mogelijk zoals airbrushen, schilderen, spuiten en coaten voor een duurzaam effect. Benieuwd?

Zet uw merk in de kijker!

Plug n' Play zet uw merk duidelijk herkenbaar in de markt. Met een sterke focus op visuele communicatie richten we de nieuwsgierige ogen van het grote publiek volledig op uw product. Met een specifieke sfeer en hippe eyecatchers geven we uw imago een flinke boost.

Waarvoor kan u ons bellen?

  • 3D kunstwerk of etalagestuk voor uw interieur of winkelpand
  • Een blow-up of mock-up als eyecatcher op een evenement of beurs
  • 3D figuren in alle formaten en groottes
  • Een 3D decorstuk voor in een pretpark of op een festival
  • Autoreclame als krachtig en mobiel promotiemateriaal
  • Uitvergrote logo’s of 3D-gevelbelettering met full colour prints of stickers
  • Isomo letters of cijfers als decoratieve opvulling tijdens een fotoshoot
  • Een organisch vormgegeven meubel voor een Instagram spot of photowall
  • Een 3D visualisatie van een kunstwerk of reproductie van een standbeeld
  • Out-of-the-box ideeën… daag ons uit!

VERTEL ONS WAT UW 3D IDEEËN ZIJN EN wij maken 3D BLOW-UPS OP MAAT.

Het geheime recept van Plug n' Play? Artistiek denkwerk, ijzersterke vakmannen, een high-end machinepark én piepschuim natuurlijk.

Machinaal frezen, manueel sculpteren, hands-on airbrushen en coaten met de puntjes op de i om tot het ultieme eindproduct te komen.

Geen idee is gek genoeg!

Plug n' Play heeft een indrukwekkend portfolio opgebouwd van knappe en uitdagende realisaties voor uiteenlopende klanten en projecten in heel België.

Als mooie surplus neemt Plug n' Play de levering en plaatsing graag uit handen tot en met het opstellen of (de)monteren.

Al jaren mogen wij Tomorrowland, Pukkelpop, VRT en VTM tot ons klantenbestand rekenen voor allerhande festivaldecors en TV decors.

Onze realisaties

Bent u benieuwd naar wat wij in het verleden hebben kunnen realiseren? Bekijk hier enkele van onze gerealiseerde projecten en laat je inspireren!

meer projecten
^