ONZE
EXPERTISES.

Bent u op zoek naar een beursstand, foodtruck, festival stand, winkelinrichting of iets helemaal anders? Bekijk hier onze expertises en ontdek wat Plug n' Play voor u kan betekenen. Van concept tot plaatsing, bij Plug n' Play kan het allemaal!

BeursstandeN

Op zoek naar een catchy display stand, een mobiele beurswand of een volledig ingerichte state-of-the-art beursstand met een wow-effect?
MEER INFO

Decorbouw

Op zoek naar unieke decorstukken, blitse blikvangers en sprekende showelementen voor de aankleding van decors?
MEER INFO

interieurbouw

Winkelinrichting retail, kantoor of horeca?
Driedubbelcheck! Plug n’ Play bedenkt, ontwerpt, produceert en plaatst meubels, decoratie en winkelrekken op de juiste plaats en zorgt voor een piekfijne final touch.
MEER INFO

Pop-up installaties

Bent u op zoek naar een mobiele pop-up installatie voor uw festival of evenement? Plug n' Play helpt u graag met het realiseren van een out-of-the-box stand ontwerp voor uw event.
MEER INFO

Containers

Heeft u een geweldig idee om op een festival of outdoor evenement een pop-up container te zetten met een oester-, champagne- of koffiebar of een pop-up frietkraam met alles erop en eraan of een out-of-the-box promostand voor uw bedrijf?
MEER INFO

Festivalstands

Heeft u een stand, foodtruck of container nodig voor een festival of outdoor evenement? Mag het wat meer zijn dan een simpele tent of een losse spandoek?
MEER INFO

Promotie voertuigen

Zou u graag uw promoteam de baan opsturen in een origineel en gepersonaliseerd voertuig? Bent u op zoek naar een opvallende promotiewagen die meteen in het oog springt?
MEER INFO

Maatwerk Meubilair

Had u graag een meubel gepersonaliseerd? Of liever een meubel helemaal op maat? De mogelijkheden zijn eindeloos en u bent aan het juiste adres.
MEER INFO

Brand Activation

Hoe kan u uw consumenten op een originele manier laten kennismaken met uw product? Plug n’ Play is uw rechterhand en levert promotie- en pos materiaal op maat.
MEER INFO

Museum & Expo's

Plug n’ Play analyseert de museum- of tentoonstellingsruimte tot in het kleinste detail en overloopt uw wensen en ideeën.
MEER INFO

eTALAGE & WINKEL DECOR

Laat u meedrijven op de creatieve golf van ons designercollectief en verras uw klanten met origineel point of sale materiaal. Van dromerig tot realistisch, excentriek tot experimenteel, van kleurrijk tot stijlvol black & white.
MEER INFO

3D Objecten & Letters

Op zoek naar een onvervalste 3D blow-up of eyecatcher voor uw bedrijf of evenement? Zoekt u een 3D producent om uw decorstukken of kunstwerken tot leven te brengen? Wat dacht u van levensgrote 3D letters of een 3D logo?
MEER INFO
^