About Us

Welkom bij Plug n’ Play!

Een enthousiast team van een 25-tal medewerkers die met veel expertise, technische kennis en goesting uw creatieve designs en technische tekeningen omzetten naar tastbare concepten: beursstanden, pop-up containers, foodtrucks, mobiele displays, promovoertuigen, decorbouw, 3D objecten… wij maken alles, maar dan ook alles, in ons eigen atelier van 3000 m² in Rumst. Onze high-end machines in combinatie met onze powerfull brains? Een topcombinatie!

 

Voor wie werken wij?

Plug n’ Play is sinds 2008 de vaste sparringpartner van kleine en grote bedrijven, marketing agencies, evenementenbureaus, productiehuizen, festival- en beursorganisators en iedereen die commerciële projecten wil promoten, stimuleren en activeren. Onze portfolio is goed gevuld met geweldige referenties van nationale en internationale klanten. Als we onze klanten mogen geloven, worden wij vooral geprezen voor onze flexibele en persoonlijke aanpak, onze no-nonsens attitude, onze kwaliteit en uiteraard onze geweldige looks.

 

Kunnen jullie dit maken? 

Dit is zonder twijfel de meest gestelde vraag aan het Plug n’ Play-team. Tuurlijk kunnen wij dit maken! Onze deuren en mailboxen staan altijd open om uw wilde ideeën te pitchen. Wij buigen onze hoofden over uw project en gooien al onze competenties in de strijd om uw vraag, idee of concept tot leven te brengen. Spring binnen en maak kennis met ons team, een prettig gestoord en hard werkend gezelschap dat kan lassen, frezen, zagen, boren, timmeren, coaten, schilderen en ohhh… zo veel meer. 

 

Plug n’ Play, hoe kunnen wij u helpen?Ontdek hier onze expertises >>

Vraag vrijblijvend een prijsofferte aan >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x