Promotie VoertuiGen & Wagenombouw.

Bent u op zoek naar een opvallende reclame auto die meteen in het oog springt? Of wilt u gewoonweg een buzz creëren door uit te blinken met een opvallende promowagen? Plug n’ Play is uw expert voor het verbouwen, uitbouwen en tunen van promovoertuigen. Ontdek hier wat Plug n' Play voor u kan betekenen.

PROMOTIEWAGEN AANKLEDEN EN INRICHTEN?

Zou u graag uw promoteam de baan opsturen in een origineel en gepersonaliseerd voertuig? Bent u op zoek naar een opvallende promotiewagen die meteen in het oog springt? Een Vespa Ape, go cart of vrachtwagen ombouwen? Perfect! Plug n’ Play is uw expert voor het verbouwen, uitbouwen en tunen van promovoertuigen.

WELKE PRODUCTEN WENST U TE PROMOTEN?

Fietsen, rijden, stappen of varen… bij Plug n’ Play ligt het accent op brand activation met een persoonlijke toets. We denken samen na over doordachte concepten die de krachtlijnen en het imago van uw producten en bedrijf versterken. Wij zijn een betrouwbare partner die uw sales- en marketingteam ondersteunt.

GROOT, GROTER, GROOTST?

Een reuzegrote strik op een mini, een gigantisch blikje Fanta op een pick-up, een levensgrote eland op uw autodak of een te gek gepimpte bakfiets? Yes we can! Plug n’ Play maakt lichtgewicht blow-ups die gemakkelijk te monteren en demonteren zijn op alle voertuigen. Ons atelier is gespecialiseerd in de creatie van 3D objecten.

Waarvoor kan u ons bellen?

  • Personaliseren en tunen van voertuigen (auto, fiets, vespa, go cart…)
  • Gepersonaliseerde samplingkarren
  • Autodak reclame: opbouw/ombouw met 3D objecten
  • Aankleding van promotiewagens, bestelwagens en vrachtwagens
  • Volledige bestickering of wrapping aanbrengen
  • Uitbouw met 3D blow ups (+monteren op dakdragers)
  • Voorraadruimte voor samples, producten en flyers installeren
  • Uw wilde ideeën te pitchen…

Waarom kiezen voor plug n' play?

Van een fiets tot een vrachtwagen, van een long board tot een Vespa Ape, wij brengen al uw ideeën tot leven en zorgen voor een originele blikvanger in het straatbeeld! Bovendien spelen we kort op de bal en garanderen we een snelle levertijd. Wilt u inzetten op korte of lange termijn projecten? Plug n’ Play biedt de mogelijkheid tot huren of kopen.

Onze realisaties

Bent u benieuwd naar wat wij in het verleden hebben kunnen realiseren? Bekijk hier enkele van onze gerealiseerde projecten en laat je inspireren!

meer projecten
^