Over ons

Pentagon Event Solutions brengt jouw idee tot leven
Let's create

Hoe het allemaal begon

Pentagon is ontstaan vanuit de steeds groter wordende vraag naar tijdelijke en snel inzetbare marketing structuren.

Hierdoor hebben wij ons in snel tempo kunnen ontpoppen tot dé marktleider voor het realiseren van al uw pop-up concepten en brand activation campagnes.

Pentagon is uw full-service partner voor het verhuren en realiseren van event containers, pop-up containers, promotie voertuigen, roadshow voertuigen,VIP units en andere promotie-installaties die impact en visibiliteit genereren voor uw merk.

Pentagon focust zich op een ruim verhuuraanbod aan personaliseerbare en flexibele inzetbare voertuigen en (pop-up) installaties.

Binnen Pentagon is een ervaren team aan de slag dat het reilen en zeilen van de marketing en event sector door en door kent. Hierdoor staan we bekend voor onze no-nonsense aanpak waardoor we jouw project altijd op een professionele en kostenefficiënte manier tot werkelijkheid kunnen brengen.

Let's create

Over Pentagon

Pentagon is dé partner van reclame- en marketingbureaus om pop-up concepten te realiseren en installeren. Dankzij de sterke synergie met partners Plug ‘n Play en Isocraft specialiseert Pentagon zich in spraakmakende pop-up concepten. Ervaren vakmannen bouwen jouw idee uit tot een uniek belevingsconcept.

Neem contact op →
Eigen atelier
Jarenlange ervaring
Installatie & afbraak
3D-printing
The sky is the limit

Enkele van onze tevreden klanten

Nieuws

No items found.

Instagram