Pentagon Event Solutions

Zet jouw merk in de kijker met een spraakmakend pop-up concept.
Let's create

Wij realiseren jouw uniek concept​

Je wilt een tijdelijke oplossing huren voor een evenement of brand activation? Van omgebouwde zeecontainers tot promotievoertuigen. Pentagon zet jouw merk in de spotlight!

Verhuur

Je wilt een tijdelijke oplossing huren voor een evenement of brand activation? Van omgebouwde zeecontainers tot promotievoertuigen. Pentagon zet jouw merk in de spotlight.

Ontdek meer

Maatwerk

Je hebt een geweldig idee voor een (pop-up) concept maar je zoekt een externe partner die jouw idee tot werkelijkheid kan brengen? Geen concept is gek genoeg voor Pentagon.

Ontdek meer

Pop-up concepten

Wil je een opvallende pop-up die impact creëert? Reken op ons voor de realisatie van originele, verfrissende pop-ups. Ons in-house team zorgt ervoor dat jouw concept werkelijkheid wordt.

Ontdek meer

Brand Activation

Jouw merkactivatie realiseren? Wij transformeren jouw idee tot realiteit en zetten jouw merk in de kijker. Ook voor all-round praktische ondersteuning reken je op Pentagon.

Ontdek meer

De mogelijkheden zijn eindeloos

Bij Pentagon brengen wij jouw creatieve idee tot leven. Wij brengen jouw brand activation campagne letterlijk tot bij jouw doelgroep. Een in-house atelier met ervaren vakmannen gecombineerd met getalenteerde graphic designers zetten jouw merk op de kaart. Reken op een sterk ecosysteem waarbij jouw wens centraal staat.

Let's create
Verhuren van
  • Pop-up containers
  • Pop-up structuren
  • Roadshow oplossingen
  • Promotievoertuigen
Uitwerken van
  • Pop-up concepten
  • Brand Activation

Enkele van onze tevreden klanten

Nieuws

No items found.

Instagram