DECORBOUW & 3D DECORSTUKKEN

Decor ontwerpen, maken of kopen?

Bent u op zoek naar unieke decorstukken, blitse blikvangers en sprekende showelementen voor de aankleding van decors? Plug n’ Play werkt creatieve concepten en gespecialiseerde structuren uit voor decors en decorstukken voor films, tv, reclamespots, modeshows, fotoshoots, showrooms, etalages, tentoonstellingen, musea, pretparken enz. 


 


Creatieve en kwalitatieve decorbouwer gezocht!

Decorstukken zijn vaak speels, creatief en kleurrijk, maar moeten tegelijk ook licht, duurzaam, hanteerbaar én betaalbaar zijn. Dat is net de sterkte van Plug n’ Play. We starten met een moodboard, creëren een look & feel die perfect aansluit bij uw idee en houden het budget strak in de gaten zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

 

Een levensgroot oscar beeld of een ieniemienie paddenstoel?

Er is geen idee gek genoeg voor het Plug n’ Play team, want wij houden wel van een pittige uitdaging. Voor de productie van decors en decorstukken laten wij onze ervaring en expertise spreken en schakelen we onze high-end machines in. Wij werken met kwalitatieve materialen en staan bekend voor onze feilloze afwerking met de puntjes op de i. 

 

Waarvoor kan u Plug n’ Play bellen?

  • Ontwerp, design, productie en montage van decors
  • Afzonderlijke decorstukken, 3d objecten, blow-ups
  • Reproductie standbeelden, exclusieve sculpturen en vitrinestukken maken
  • 3d foam, 3d reclame, structuren voor videomapping
  • Voor diverse sectoren: film, tv, reclame, modeshow, evenementen, fotoshoot, showroom, etalages, tentoonstellingen, standbeelden, musea, pretparken
  • Schilderen, airbrushen, coaten, spuiten van 3d objecten 
  • Uw wilde ideeën te pitchen…

 

Waarom moet u ons bellen?

Plug n’ Play heeft als decorbouwer een uitstekende reputatie opgebouwd als “meedenkende partner, een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding en een professionele service”. Dit is wat onze klanten van ons zeggen en daar zijn we dan ook bijzonder fier op! Wij hebben alle knowhow in huis om technisch complexe 3d objecten te realiseren, maar kunnen even goed helemaal los gaan om kleinere event decoraties te maken. Op zoek naar een professionele decorbouwer?

Kom binnen >>

DECORBOUW & 3D DECORSTUKKEN Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x