BLOW UPS & 3D-CONCEPTEN

Op zoek naar een betaalbaar alternatief voor 3D printing?

De wereld van 3D printing heeft de laatste jaren een enorme evolutie doorgemaakt. We staan op het punt om grootse dingen te kunnen printen in 3D, maar de kostprijs blijft vaak een issue. Plug n’ Play heeft een perfect en betaalbaar alternatief om 3D sculpturen, prototypes en objecten machinaal of manueel uit te snijden en te shapen. 
Een object in piepschuim? Welkom 3D foam art!

Onze mensen en machines zijn in staat om elk object met de grootste precisie uit te snijden. Plug n’ Play heeft geen grenzen qua vormen of afmetingen. Ook qua afwerking snijden, frezen, bewerken, modelleren, coaten, kleuren, spuiten en airbrushen we uw 3d object tot een state-of-the-art blow up. Piepschuim is heel licht van gewicht, dus makkelijk hanteerbaar, en tegelijk sterk want een professionele coating maakt uw 3D sculptuur slagvast en weerbestendig.

 

Zoekt u een out-of-the-box 3D ontwerp?

Wel, dan gaan wij ook out-of-the-box denken! Wij gaan aan de slag met hout, metaal, piepschuim, pur… om uw product of object zo waarheidsgetrouw mogelijk te kopiëren. Indien nodig schakelen wij een arty farty beeldhouwer in voor een artistieke en persoonlijke afwerking. Vergroot uw product, object of logo en zorg voor een marketingstunt met een sterke indruk!

 

Waarvoor kan u Plug n’ Play bellen? 

  • Productie van blow ups van meubilair, producten, objecten
  • Productie van 3D letters, 3D logo’s, 3D objecten
  • Productvergrotingen voor op auto’s, promowagens
  • Reproductie of productie van kunstwerken
  • 3D reclame voor marketing en events
  • Betaalbaar en sneller alternatief voor 3D printing
  • Om uw wilde ideeën te pitchen…

 

Waarom moet u ons bellen?

Omdat Plug n’ Play werkt op maat en nu al in de handen wrijft om uw uitdagend project te realiseren in 3D. Wij hebben de juiste expertise en technische kennis om een prachtige blow-up te maken. We hanteren een zeer korte doorlooptijd en verwerken uitsluitend duurzaam materiaal. Als mooie surplus (de)monteren we de afgewerkte producten op de juiste locatie en beschikken we over een indrukwekkende opslagplaats. Onderhoud of herstellingen? Aarzel niet om ons te contacteren!


Een 3D blow up printen, maken of kopen?

Kom binnen >> 

BLOW UPS & 3D-CONCEPTEN Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x